Ervaring met gezinnen, jongeren en opleiding

De juiste basis


Voorwaarde voor het volgen van de theoretisch goed onderbouwde opleiding tot GEZINSCOACH was dat er meteen in de praktijk geoefend werd en dat de cursist een relevante HBO-opleiding had afgerond.

Wilco heeft stage gelopen bij School Maatschappelijk Werk en een Gezinshuis. Daarnaast diploma's van de PABO en de Lerarenopleiding (zowel economie als geschiedenis) en heeft hij de nodige ervaring opgedaan als mentor en zorgcoördinator in het voortgezet onderwijs.

Door de combinatie van praktijk en theorie heeft hij de juiste basis om als GEZINSCOACH zijn werk te kunnen doen.

Kernwoorden waren: oplossingsgericht werken, empowerment, communicatie- en leertheorieën, (on)veiligheid, Welzijn Nieuwe Stijl (WNS).

Door middel van literatuurstudie, stage en overleg met vakcollega's heeft Wilco alle bagage in huis om een steun voor gezinnen te zijn die op wat voor manier dan ook ondersteuning nodig hebben.

Marije heeft gewerkt bij een organisatie voor dagbesteding en een ruime ervaring in het werken met multi-problemgezinnen. Zij heeft zich in het thema ROUW verdiept en daardoor kan ze ervaring en kennis samen brengen om de cliënten die worstelen met ROUW passend te begeleiden.

Martine is erg creatief en heeft met heel veel verschillende doelgroepen gewerkt. Na haar MBO opleiding heeft ze het diploma HBO Social Work behaald en in 2022 is ze bezig met het behalen van haar SKJ-registratie. zodat ze breed inzetbaar is, kennis van zaken heeft en goed aan kan sluiten bij de verschillende cliënten.

Wisse is erg sportief en heeft op de crisisopvang gewerkt. Hij heeft zijn HBO Social Work afgerond en is bezig met SKJ. Hij werkt met jongens en past zijn activiteiten aan op hun interesse, hobby of sport. Samen darten, potje voetballen of even wandelen zorgen voor een ontspannen setting waar de beste gesprekken gevoerd worden. Vertrouwen is de basis van waaruit gewerkt wordt.

Het vragen om hulp is geen zwaktebod, maar juist enorm knap! Twijfel je? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Contactformulier

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.