Vergoedingen

reBUILD wordt voor JEUGD vergoed in heel Friesland. Voor 18+ ondersteuning in Smallingerland, Opsterland, West- en Ooststellingwerf, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel en Noard-East Fryslân en Westerkwartier en dit worden er steeds meer! Voor vragen over kosten/vergoedingen, neem (vrijblijvend) contact met ons op.


Met succes heeft reBUILD COACHING meegedaan in de aanbesteding van de provincie Friesland. Daarnaast hebben we WMO contracten met de gemeenten Smallingerland, Opsterland, Weststellingwerf, Ooststellingwerf, Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel en Westerkwartier.

Klik voor meer details op Werkgebied

We zijn door de gemeente gecontracteerd. Wat betekent dat voor u? Als u problemen ervaart in uw relaties met volwassenen en/of kinderen, dan kunt u in uw gemeente naar het Centrum voor Jeugd en Gezin of het Gebiedsteam gaan. Daar wordt een intakegesprek gedaan en wordt bekeken op hoeveel uren begeleiding/coaching u recht heeft. Als u dan aangeeft dat u door reBUILD COACHING ondersteunt wil worden, dan komen wij bij u terecht. De kosten van gezinsbegeleiding worden dan (grotendeels) door de gemeente vergoed. Soms kan vergoedig ook via de zorgverzekering. Heeft u vragen over deze procedure? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@rebuildcoaching.nl


Contactformulier

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.