De kosten van gezinsbegeleiding

reBUILD COACHING biedt ambulante begeleiding op maat voor een eerlijke prijs in Noord-Nederland


Het is toch bijzonder dat we redelijk gemakkelijk honderden, zelfs duizenden euro's uitgeven aan het onderhoud van ons huis/auto/caravan/tuin/enz. en dat er in het kostbaarste wat we hebben (relaties) bijna niet geïnvesteerd wordt.

reBUILD COACHING biedt coaching op maat, op jullie situatie/gezin/achtergrond aangepast, voor een eerlijke prijs. 'reBUILD Coaching, intensieve en positieve ambulante begeleiding' is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer : 6805 3118.

De tarieven van GEZINSCOACHING zijn afhankelijk van de coach (MBO of HBO). U ontvangt een factuur.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Daarna maak je de keuze of GEZINSCOACHING in jullie situatie zinvol is en of dit eventueel vergoed kan worden. Voor jongeren tot 18 jaar ontvangt u een (volledige) vergoeding in heel Friesland. In de gemeenten Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf, Achtkarspelen en Tytsterksteradiel, Noard East Fryslân en Smallingerland zijn we door de gemeente gecontracteerd. Dat betekent dat je gezinscoaching aan kunt vragen via het WMO loket in uw gemeente of via het Wijkteam of Gebiedsteam. Daarna is gezinscoaching gratis wanneer de gemeente u ondersteuning toekent, maar kan er wel om een eigen bijdrage worden gevraagd.

Klik voor meer informatie op de pagina Vergoeding. Ook kan GEZINSCOACHING uit een PGB worden betaald. Klik daarvoor hier. Wanneer jullie voor bovenstaande niet in aanmerking komen. krijg je de 'extra zorgkosten' mogelijk via de belasting voor +/- 40% terug. We kunnen samen kijken wat voor jullie van toepassing is.


Contactformulier

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.